Σαμπντόρια – Ίντερ 0-1

Σαμπντόρια – Ίντερ 0-1

Σε ένα ματς με πολλή δράση αλλά και δράμα η Ίντερ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη επί της Τότεναμ στο Champions League και πέρασε από την έδρα της Σαμπντόρια (1-0) σε ένα ματς που ακυρώθηκαν τρία γκολ μέσω VAR!

Η Ίντερ αν και δυσκολεύτηκε πολύ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σαμπντόρια, πήρε τελικά σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις (1-0), συνεχίζοντας με φόρα από τη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ για το Champions League.

Η Ίντερ νίκησε την Τότεναμ στο Μεάτσα με ανατροπή σε μια λαμπερή ευρωπαϊκή βραδιά, στην επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 7 χρόνια. Οι νερατζούρι επιστρέφοντας στην… πεζή ιταλική πραγματικότητα συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν πριν από μερικές μέρες. Διατηρώντας την… αστερόσκονη του  Champions League, πέρασαν και από τη δύσκολη έδρα της Σαμπντόρια, το Λουίτζι Φεράρις.

Η Ίντερ ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση. Είχε αρκετές φάσεις να σκοράρει αλλά απέτυχε. Είχε και δοκάρι με τον Καντρέβα στο 50’. Σκόραρε και δύο γκολ (44’, 88’) αλλά ακυρώθηκαν λόγω…VAR. Τέλος φλέρταρε έντονα με την ήττα, αλλά το VAR που την καταδίκασε δύο φορές, την Τρίτη την έσωσε με τον διαιτητή να ακυρώνει στο 90’ γκολ του Ντεφρέλ.

Τελικά στο 90+5’ ήρθε ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και να δώσει στην Ίντερ αλλά και τον υπό πίεση Λουτσιάνο Σπαλέτι μια νίκη τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικές σημασίας μετά το κακό ξεκίνημα των νερατζούρι στη σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ