Νέα σφαλιάρα για Ρόμα, χτίζει σερί η Λάτσιο (vids)

Νέα σφαλιάρα για Ρόμα, χτίζει σερί η Λάτσιο (vids)

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες της Ρώμης, με την παραπαίουσα Ρόμα να χάνει από τη Μπολόνια εκτός έδρας (2-0) και τη Λάτσιο να πετυχαίνει την τρίτη σερί νίκη της με θύμα την Τζένοα (4-1), για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Η Λάτσιο υποδέχτηκε την Τζένοα στο Ολίμπικο και επιβεβαίωσε το πολύ καλό… φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται. Οι παίκτες του Σιμένε Ινζάγκι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τον Ιμόμπιλε να δείχνει το φονικό του ένστικτο.

Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Καϊσέδο μετά από ασίστ του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, με τον Σέρβο να σκοράρει κιόλας στο 53’. Ενδιάμεσα ο Ιμόμπιλε πέτυχε άλλα δύο γκολ (23’ και 89’) για το τελικό 4-1, με τη Τζένοα να καταφέρνει προσωρινά να μείωσε σε 2-1 με τον Πιάτεκ στο 46’.

Από την άλλη η Ρόμα συνεχίζει να προβληματίζει, κάνοντας τον ενθουσιασμό από τις μεταγραφές του καλοκαιριού, μακρινή ανάμνηση. Η ομάδα του Ντι Φραντζέσκο αγνοεί τη νίκη από το ματς της πρεμιέρας, έχοντας από τότε δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Τελευταίος… δράστης η Μπολόνια. Μια ομάδα χωρίς γκολ στις πρώτες 4 αγωνιστικές  και με ρεκόρ 3 ηττών και μιας ισοπαλίας.

Τελικά χρειάστηκε να αγωνιστεί κόντρα στη Ρόμα για να κάνει σεφτέ σε νίκες και γκολ. Ο Μανωλάς αγωνίστηκε βασικός αλλά ούτε αυτός ούτε οι συμπαίκτες του κατάφεραν να προστατέψουν την εστία του Όλσεν. Η Ρόμα ήταν καλύτερη, πιο ενεργητική στο χορτάρι και έκανε 20 σουτ (9 στον στόχο). Όμως η γκίνια ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα των τζιαλορόσι. Πως αλλιώς άλλωστε αφού οι φιλοξενούμενοι σε δύο καλές ευκαιρείς που είχαν, σκόραραν με τους Ματιέλο (36’) και Σαναντέρ (59’) και τελικά πήραν τη νίκη με 2-0, βυθίζοντας σε βαθύ προβληματισμό τη Ρόμα.

 

Στο τρίτο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα, η Ουντινέζε κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας επί της ουραγού Κιέβο με 2-0, με τα γκολ των Ντε Πάουλ (76’) και Λαζάνια (90’) και ανέβηκε στην 7η θέση με 8 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ