Ο Ρανιέρι δεν επιβεβαιώνει για Ρόμα

Ο Ρανιέρι δεν επιβεβαιώνει για Ρόμα

ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που δεν εργάζεται αυτή την εποχή, μετά την αποχώρησή του από τη Ναντ στο τέλος της περσινής περιόδου, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δείχνει ο επικρατέστερος διάδοχος του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, στην περίπτωση που αποφασιστεί η απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Ρόμα, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Πάντως ο Ρανιέρι, που δεν εργάζεται αυτή την εποχή, μετά την αποχώρησή του από τη Ναντ στο τέλος της περσινής περιόδου, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα είναι ο νέος προπονητής της Ρόμα.

«Είμαι ένας πραγματικός οπαδός, έχω τη Ρόμα στην καρδιά μου, αλλά ελπίζω ο Ντι Φραντσέσκο να αντιστρέψει την κατάσταση», είπε ο Ιταλός προπονητής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Anch’io Sport». «Ο Ντι Φραντσέσκο είναι ένας από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Ιταλία, αλλά για οικονομικούς λόγους παραχωρήθηκαν τρεις παίκτες, οι οποίοι ήταν η «σπονδυλική στήλη» της ομάδας», εξήγησε ο Ρανιέρι.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Άλισον μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι, όπως επίσης οι μέσοι Ράτζα Ναϊνγκολάν στην Ίντερ και Κέβιν Στρόουτμαν στη Μαρσέιγ.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα, δήλωσε ότι ήταν «αηδιασμένος» από την ομάδα του μετά την ήττα με 2-0 από την Μπολόνια, που την έριξε στην 14η θέση της βαθμολογίας στο Καμπιονάτο.

Ο Ρανιέρι, παλιός αμυντικός της Ρόμα, βρέθηκε στην τεχνική της ηγεσία το διάστημα 2009-2011.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ