Κρατούμενος έμεινε στη φυλακή μια εβδομάδα επιπλέον για να συναντήσει τον Τότι!

Κρατούμενος έμεινε στη φυλακή μια εβδομάδα επιπλέον για να συναντήσει τον Τότι!

Ο θρυλικός καπιτάνο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, μίλησε για την ιστορία ενός ανθρώπου που προσφέρθηκε να παραμείνει στη φυλακή για να τον συναντήσει.

Ο αιώνια αγαπημένος αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, του οποίου η αυτοβιογραφία θα τεθεί σε κυκλοφορία αυτή την εβδομάδα, πήγε στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι Rai για να προωθήσει το βιβλίο του αυτό το Σαββατοκύριακο – αποκαλύπτοντας μερικές ιστορίες -χρυσάφι. Μια εξ’ αυτών ήταν η περιπέτεια στην οποία πρόθυμα υπέβαλε τον εαυτό του ένας οπαδός, ο οποίος έμεινε στη φυλάκή ακόμα μία εβδομάδα για να δει από κοντά τον θρυλικό καπιτάνο.

Λίγο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006, ο Τότι προγραμμάτισε να επισκεφθεί τη φυλακή Ρεμπιμπία στη Ρώμη στο πλαίσιο φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας. «Πήγαμε για να επισκεφτούμε τη φυλακή και να κάνουμε μια περιήγηση στα κελιά», εξήγησε ο Τότι. «Οι παίκτες από τη Ρομά και τη Λάτσιο πήγαν. Όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι, γιατί για αυτούς το να δουν έναν παίκτη ήταν σαν να συναντούσαν τον Πάπα»

«Υπήρχε ένας τύπος που δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει,»Εγώ! Εγώ!» Και ήθελα, με κάθε κόστος να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου! Κανείς δεν τον αφήσει να περάσει, αλλά άρχισε να σπρώχνει ανοίγοντας δρόμο προς το μέρος μου, για να έρθει πιο κοντά και να βγάλει τη φωτογραφία. Δεν κατάλαβα γιατί ήταν τόσο αποφασισμένος»

«Αν με αφήσεις να φύγω, θα κάνω κάτι τρελό για να με στείλουν πίσω εδώ!»

Ο κρατούμενος δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι θα απελευθερωνόταν πριν ο Τότι έκανε την επίσκεψή του – και έγραψε έτσι μια επιστολή προς τον φύλακα της φυλακής ζητώντας ειδική απαλλαγή για να παραμείνει μέσα! Όταν ο Τότι έφυγε μετά την προγραμματισμένη του επίσκεψη, του είπαν για την ασυνήθιστη κατάσταση.

«Μου είπαν πως έπρεπε να αποφυλακιστεί μια εβδομάδα πριν την επίσκεψη αλλά όταν έμαθε πως θα πάω εκεί, ζήτησε να μείνει στη φυλακή μια εβδομάδα ακόμα. Μάλιστα τόνισε στους υπεύθυνους πως αν τον ανάγκαζαν να φύγει, θα έκανε κάτι τρελό για να τον ξαναβάλουν μέσα»!

Ο Τότι ενημερώθηκε γι αυτήν την ιστορία, μόλις ολοκληρώθηκε η επίσκεψη!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ