Νέστα: « Δεν ήθελα να φύγω από τη Λάτσιο »

Νέστα: « Δεν ήθελα να φύγω από τη Λάτσιο »

Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις του Αλεσάντρο Νέστα, καθώς ο πρώην παίκτης της Μίλαν δήλωσε ότι δεν ήθελε να φύγει από τη Λάτσιο το 2002.

Στην αποκάλυψη ότι δεν ήθελε να φύγει από τη Λάτσιο το 2002 όταν και πήρε μεταγραφή για τη Μίλαν, προέβη ο άλλοτε κεντρικός των «ροσονέρι», Αλεσάντρο Νέστα. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που είχε τότε η ομάδα της Ρώμης την ανάγκασαν τον Ιταλό αμυντικό να αποχωρήσει από τους «λατσιάλι».

Μιλώντας στο DAZN, ο πρώην Ιταλός αμυντικός τόνισε: « Μεγάλωσα στη Λάτσιο από τότε ήμουν οκτώ χρονών. Ήμουν στα τμήματα υποδομής όλη μου την εφηβεία, πήγα στην πρώτη μου ομάδα και έγινε αρχηγός σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό ήταν για εμένα το πιο σημαντικό παράσημο και μετά τα από αυτό τα πρωταθλήματα».

Στη συνέχεια, μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της Μίλαν υποστήριξε: « Δεν ήθελα να φύγω, τη Λάτσιο, την προηγούμενη χρονιά(σ.σ 2001) είχα απορρίψει πολλές προτάσεις από μεγάλους συλλόγους αλλά μια χρονιά μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω. Ο σύλλογος είχε πολλά χρέη και οι παίκτες δεν είχαν πληρωθεί για έξι-εφτά μήνες. Όταν έφυγαν με αποκάλεσαν προδότη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ