Ντιμπάλα: «Είμαι τυχερός που αγωνίζομαι στο πλευρό των Μέσι και Ρονάλντο»

Ντιμπάλα: «Είμαι τυχερός που αγωνίζομαι στο πλευρό των Μέσι και Ρονάλντο»

Ο Πάολο Ντιμπάλα θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, καθώς είναι ο μονός που έχει το προνόμιο να αγωνίζεται στο πλευρό τόσο του Λιονέλ Μέσι, όσο και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ευτυχισμένος και αρκετά τυχερός που αγωνίζεται στο πλάι των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ο επιθετικός της Γιουβέντους, Πάολο Ντιμπάλα.

Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνας στην εθνική Αργεντινής, ενώ παράλληλα είναι και συμπαίκτης του Πορτογάλου στη Γιούβεντους.

Έτσι, μιλώντας στη Corriere della Sera τόνισε: «Είναι εξαιρετική η ένταση που προπονείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και η επιθυμία του να κερδίζει. Ανάμεσα σε αυτόν και τον Μέσι δεν υπάρχουν διαφορές. Είναι δύο φαινόμενα και είμαι τυχερός που είμαι ο μόνος στον κόσμο που μπορεί να παίξει και να μαθαίνει και από τους δύο».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός επιθετικός έκανε και μια μικρή αναφορά και το επικείμενο ντέρμπι με τη Νάπολι λέγοντας:« Ο προπονητής δεν έχει πει ακόμα ποιος θα παίξει. Δεν είναι εύκολο γι αυτόν, γιατί ο καθένας μας είναι έτοιμος να αγωνιστεί και σε διαφορετικούς ρόλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ