Μίλαν: Αβέβαιο το μέλλον του Γκατούζο

Μίλαν: Αβέβαιο το μέλλον του Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο «παίζει» το κεφάλι του στα τρία επόμενα παιχνίδια της Μίλαν (Σασουόλο, Ολυμπιακό και Κιέβο) μετά και τη νέα απώλεια βαθμών, κόντρα στην Έμπολι.

Η Μίλαν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο πρωτάθλημα και η (τρίτη συνεχόμενη) ισοπαλία κόντρα στην Έμπολι έβαλε για τα καλά σε μπελάδες τον Τζενάρο Γκατούζο καθώς οι «ροσονέρι» μετράνε μόλις πέντε βαθμούς και μια νίκη σε πέντε αγωνιστικές.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» την επόμενη της ισοπαλίας με την Έμπολι, σχεδόν ολόκληρη η διοίκηση της ομάδας είχε συγκεντρωθεί στο προπονητικό κέντρο, το Μιλανέλο, με κεντρικό θέμα συζήτησης φυσικά, την άσχημη πορεία της Μίλαν και το μέλλον του Τζενάρο Γκατούζο. Από τον πρόεδρο Πάολο Σκαρόνι, μέχρι τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο αλλά και τον στρατηγικό διευθυντή του συλλόγου, τον θρυλικό Πάολο Μαλντίνι.

Εκεί αυτό που αποφασίστηκε μετά από πολύωρη συζήτηση ήταν να δοθεί μια πίστωση χρόνου στον Γκατούζο μέχρι την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τότε, με Σασουόλο, Ολυμπιακό και Κιέβο, να κρίνουν την παραμονή του.

Αν τα πράγματα δεν πάνα καλά και τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά σε αυτά τα τρία παιχνίδια τότε ένα από τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά για να αντικαταστήσουν τον «Ρίνο» είναι αυτό του Αντόνιο Κόντε.

Το όνομα του Κόντε δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο για τη Μίλαν καθώς είχε απασχολήσει και προ τετραετίας περίπου, επί προεδρίας Αντριάνο Γκαλίανι αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Τώρα είναι και πάλι ψηλά στη λίστα του Λεονάρντο μιας και είναι και ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι (με την οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη) το περασμένο καλοκαίρι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ