Ρόμα – Λάτσιο 3-1

Ρόμα – Λάτσιο 3-1

Η Ρόμα επικράτησε 3-1 της συμπολίτισσας Λάτσιο με σκόρερ τους Πελεγκρίνι, Κολάροφ και Φάσιο. Ισοφάρισαν προσωρινά οι Λατσιάλι σε 1-1.

Μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα πήρε η Ρόμα επικρατώντας 3-1 της Λάτσιο στο Derby della Capitale. Οι Τζιαλορόσι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Όμως οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που έκαναν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Μάρουσιτς στο 18′ να σουτάρει και τον Όλσεν να διώχνει σε κόρνερ. Η Ρόμα ισοφάρισε τις… χαμένες ευκαιρίες στο 23′. Ο Τζέκο με πολύ ωραία κούρσα έκανε και το σουτ, αλλά ο Στρακόσα φώναξε παρών! Στο 37ο λεπτό ο Πελεγκρίνι μπήκε στη θέση του τραυματία Παστόρε και άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Στο 45′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του εκμεταλλευόμενος τη λάθος αντίδραση των Στρακόσα και Κάσερες. Στο 67′ ο Ιμόμπιλε έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και η Λάτσιο έδειξε ικανή να πάρει το ματς. Το στήθος… ξεφούσκωσε και η ψυχολογία εξανεμίστηκε όμως στο 71′ όταν ο Κολάροφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Ο Φάσιο στο 86′ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, διαμορφώνοντας με κεφαλιά το τελικό 3-1.

Πλέον οι Τζιαλορόσι βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και δείχνουν σημάδια ανάκαμψης μετά το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν (2 ήττες, 2 ισοπαλίες).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Όλσεν, Σαντόν, Φλορέντσι (83’ Ζεσούς), Φάσιο, Μανωλάς, Κολάροφ, Παστόρε (37’ Πελεγκρίνι), Ντε Ρόσι (74’ Κριστάντε), Ενζονζί, Τζέκο, Ελ Σαραουί

Λάτσιο (Ιντζάγκι): Στρακόσα, Κάσερες, Ατσέρμπι, Μάρτσι, Μάρουσιτς, Λούλιτς (81’ Καϊσέδο), Παρόλο (54’ Μπαντέλι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα, Ιμόμπιλε, Αλμπέρτο (54’ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ