Η Λάτσιο ανανέωσε με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε

Η Λάτσιο ανανέωσε με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε

Η Λάτσιο έστειλε το μήνυμά της προς κάθε επίδοξο «μνηστήρα» για τους Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Τσίρο Ιμόμπιλε, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας της με τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της.

Σπουδαία κίνηση από τη Λάτσιο, η οποία με μία ανακοίνωση γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με του δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της, Μίλινκοβιτς-Σάβιτς και Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο μεσοεπιθετικός και ο επιθετικός των Ρωμαίων ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με αυτήν την πληροφορία να είναι και η μοναδική στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Λατσιάλι.

Ο 28χρονος Ιμόμπιλε αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στη Serie A, έχοντας καταφέρει να αναστήσει την καριέρα του μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ντόρτμουντ την περίοδο 2014 – 2016. Με τη φανέλα της Λάτσιο έχει καταγράψει 96 συμμετοχές και 72 τέρματα.

Όσο για τον 23χρονο Σάβιτς, θεωρείται ένας εκ των πιο ταλαντούχων παικτών στη θέση του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μάντσεστερ Σίτι. Με τη φανέλα της Λάτσιο έχει μετρήσει 129 εμφανίσεις, 25 γκολ και 21 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ