Η ΕΑ Sports αφαίρεσε τη φωτογραφία του Ρονάλντο από την ιστοσελίδα της!

Η ΕΑ Sports αφαίρεσε τη φωτογραφία του Ρονάλντο από την ιστοσελίδα της!

Η εταιρεία που δημιούργησε το FIFA 19, EA Sports, αφαίρεσε τη φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ιστοσελίδα της και τις σελίδες της στα social media, εξαιτίας των κατηγοριών για βιασμό στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Σε νέους μπελάδες με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως «μπαίνει» ο Κριστιάνο Ρονάλντο,καθώς η 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα, ισχυρίζεται πως το 2009 ο Πορτογάλος της επιτέθηκε σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και την υποχρέωσε σε σεξουαλική πράξη, χωρίς τη συναίνεσή της. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, έκανε λόγο για ψεύτικη είδηση, όμως η Μαγιόρκα αποκάλυψε πως είχε δεχτεί τότε χρήματα για να μη δημοσιεύσει την ιστορία, που θα απειλούσε τον 33χρονο με ποινή φυλάκισης.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε πως ανοίγει ξανά την υπόθεση και προκαλεί προβληματισμούς στον διάσημο ποδοσφαιριστή. Πέρα όμως από τον Κριστιάνο, έντονες ανησυχίες έχουν και οι χορηγοί του, οι οποίοι έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους, αν ισχύουν οι κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί πως, η EA Sports η εταιρεία που δημιούργησε το βιντεοπαιχνίδι FIFA 19 (στο οποίο κοσμεί το εξώφυλλο ο Ρονάλντο) έχει κάνει της πρώτες κινήσεις της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει αφαιρέσει ήδη τη φωτογραφία του σούπερ σταρ της Γηραιάς Κυριάς, ενώ έχει επίσης αφαιρέσει τις φωτογραφίες του Πορτογάλου από τα social media. Οι λογαριασμοί της στο Twitter και το Facebook, έχουν αντικαταστήσει τις εικόνες του με logo και κριτικές.

Τέλος, η EA Sports, προχώρησε και σε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση βιασμού, που κατηγορείται ο Ρονάλντο, αναφέροντας: «Έχουμε δει την ανησυχητική αναφορά γύρω από τις κατηγορίες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις εξετάζουμε εξονυχιστικά. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και περιμένουμε από τους αθλητές να φέρονται με τρόπο σύμφωνο με τις αξίες της EA». Όπως είναι φυσικό οι εταιρία εξέφρασε τους προβληματισμούς της και είναι δεδομένο πως αν οι κατηγορίες για τον παίκτη ισχύσουν τότε θα υπάρξουν δραστικές εξελίξεις ανάμεσα στην συνεργασία των δύο πλευρών.

Δείτε την ιστοσελίδα της EA χωρίς τη φωτογραφία του Πορτογάλου και παρακάτω πως ήταν με την εικόνα του Κριστιάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ