Σέζνι: «Ήθελα να μείνω στην Άρσεναλ για όλη την καριέρα μου»

Σέζνι: «Ήθελα να μείνω στην Άρσεναλ για όλη την καριέρα μου»

Ο Βόιτσεχ Σέζνι δήλωσε πως θα ήθελε να μείνει στην Άρσεναλ για πάντα, αλλά και πως η Γιουβέντους ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτόν.

Μετά την φυγή του Τζιαλουίτζι Μπουφόν από την Γιουβέντους, ο Βόιτσεχ Σέζνι είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Ο Πολωνός, ο οποίος πέρασε 8 χρονιά στην Λονδίνο και την Άρσεναλ, όταν ρωτήθηκε για την νέα του ζωή στην Ιταλία, δήλωσε: «Ήθελα να μείνω στην Άρσεναλ για όλη την καριέρα μου. Είναι η ομάδα που αγαπάω και υποστηρίζω. Έδωσα τα πάντα για να παίξω εκεί. Κέρδισα 2 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ, αλλά θα ήθελα να έχω κατακτήσει τουλάχιστον μία φορά το πρωτάθλημα».

«Κάποιες φορές όμως, πρέπει να σκέφτεσαι με το μυαλό και όχι με την καρδιά» είπε σχετικά με την απόφαση του να πάει στην Γιουβέντους και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα ότι έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω για να κάνω δύο μπροστά μετά. Έπαιξα σε 21 αγώνες την πρώτη μου χρονιά, όχι και άσχημα για δεύτερος τερματοφύλακας. Επιπλέον, έμαθα πολλά πράγματα από ένα εκ των κορυφαίων όλων των εποχών».

«Ήταν η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσα να έχω ποτέ στην καριέρα μου και είμαι περήφανος για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Το που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν ήρθε τυχαία, το κέρδισα», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ