Γιουβέντους – Τζένοα 1-1

Γιουβέντους – Τζένοα 1-1

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τζένοα, όμως ο Μπέσα ισοφάρισε στο 67' και υποχρέωσε τη Γιουβέντους στην πρώτη απώλειά της στη φετινή Serie A (1-1).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ξανά «παρών», επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία του το τελευταίο διάστημα, αλλά συνολικά η Γιουβέντους δεν έκανε το ίδιο. Ο Πορτογάλος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τζένοα στο Τορίνο, όμως είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται στο 67ο.

Συνέπεια αυτού ήταν οι Μπιανκονέρι να γνωρίσουν και την πρώτη απώλειά τους στη φετινή Serie Α, μετά από οκτώ «τρίποντα» σε ισάριθμους αγώνες. Δήμιός τους, ο Μπέσα, ο οποίος είδε τους συμπαίκτες του να εκτελούν γρήγορα και πανέξυπνα το κόρνερ, πιάνοντας εξαπίνης την άμυνα της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έτσι πετάχτηκε στη μικρή περιοχή για να γράψει το τελικό 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι που ο Πιόντεκ της Τζένοα δεν βρήκε δίχτυα για τους Ροσομπλού τη φετινή σεζόν.

Φυσικά, πρόκειται και για την πρώτη «γκέλα» της πρωταθλήτριας Ιταλίας συνολικά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού και στο Champions League έχει πανηγυρίσει το «δύο στα δύο». Σε περίπτωση που η Νάπολι κερδίσει την Ουντινέζε το βράδυ του Σαββάτου (20/10, 21:30), θα μειώσει τη διαφορά της από τη Γηραιά Κυρία -και κατά συνέπεια την κορυφή- στους τέσσερις βαθμούς.

H ενδεκάδα της Γιουβέντους: Σέζνι, Μπονούτσι, Μπενάτια, Κανσέλο, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Ματουιντί (71′ Ντιμπάλα), Κουαδράδο (59′ Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (81′ Μπερναρντέσκι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ