Σοβαροί τριγμοί στη Μίλαν, οργή από τους τιφόζι, στον… αέρα ο Γκατούζο

Η Μίλαν έχασε από την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου και η ήττα αυτή ίσως προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στους ροσονέρι, με το μέλλον του Γκατούζο να είναι αμφίβολο.

Σοβαροί τριγμοί στη Μίλαν, οργή από τους τιφόζι, στον… αέρα ο Γκατούζο | to10.gr

Η ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ (1-0) θα μπορούσε να κοστίσει πολύ στον Τζενάρο Γκατούζο, καθώς η Μίλαν με αυτό το «νοκ άουτ» βλέπει πια να περιπλέκεται η προσπάθεια για έξοδο στο Champions League, με τον κόσμο των ροσονέρι να μην κρύβει την απογοήτευση-οργή του. Έτσι, οι φήμες για μια πιθανή αλλαγή στον πάγκο της ξεκίνησαν, με το όνομα του  Ρομπέρτο Ντοναντόνι να εμφανίζεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες.

Κρίσιμος, πάντως, θεωρείται ο αγώνας της επόμενης εβδομάδας εναντίον της Σαμπντόρια. Ήδη από την αρχή της περιόδου υπήρχαν αμφιβολίες για το τεχνικό επιτελείο και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν κατά στο πρώτο μέρος της σεζόν απλά αύξησαν την αμφισβήτηση για τον Γκατούζο. Όπως αναφέρθηκε από την ιστοσελίδα Sportmediaset, ο Ντοναντόνι ξεπέρασε στην κούρσα για τη διαδοχή στον πάγκο της Μίλαν τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο