Αλέγκρι: «Δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Γκουαρδιόλα και τον Μουρίνιο»

Αλέγκρι: «Δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Γκουαρδιόλα και τον Μουρίνιο»

Την άποψη ότι δεν μπορεί ακόμη να συγκριθεί με τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Έμπολι.

Την πεποίθηση ότι δεν βρίσκεται στο επίπεδο του Πεπ Γκουαρντιόλα και του Ζοσέ Μουρίνιο, εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου πριν από το αυριανό ματς κόντρα στην Έμπολι.

Ο Ιταλός τεχνικός, ερωτώμενος, αν μετά την νίκη της Γιουβέντους επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη, όπως ο Γκουαρντιόλα, ο Μουρίνιο και ο Αντσελότι η απάντηση του ήταν αρνητική, λέγοντας: «Τέτοιοι προπονητές έχουν κερδίσει πολλά στην Ευρώπη. Έχουν κερδίσει το Champions League και εγώ έχω χάσει σε δύο τελικούς. Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί τους».

Στην συνέχεια, ο Αλέγκρι σχολίασε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του τονίζοντας: «Ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει αύριο, δεν έχει νόημα να τον ξεκουράσουμε. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε πιο μπροστά. Είναι έτοιμος τώρα και αύριο θα παίξει. Ο Ντιμπάλα δεν είναι ακόμη στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά έχει το γκολ και πάντα είναι καλό να τον έχουμε μαζί μας. Μπορεί να μας βοηθήσει. Ένας από τους Άλεξ Σάντρο και Κανσέλο θα ξεκουραστεί. Ο Μάντζουκιτς θα μείνει εκτός και ο Κεντίρα θα κάνει κάποιες εξετάσεις. Για τον Ντάγκλας Κόστα δεν ξέρω ακόμη, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσω με πόσους μέσους θα παίξουμε. Για τον Εμρέ Τσαν οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. Αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ