Μίλαν – Σαμπντόρια 3-2

Μίλαν – Σαμπντόρια 3-2

Η Μίλαν προηγήθηκε με τον Κουτρόνε, η Σαμπντόρια βρήκε τρόπο να ανατρέψει το σκορ μέσα στο Σαν Σίρο (1-2), με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να βρίσκει δίχτυα, ωστόσο οι Σούσο και Ιγκουαΐν ήταν εκεί για να κάνουν... ανατροπή στην ανατροπή (3-2) και να χαρίσουν στους Ροσονέρι την 4η φετινή νίκη τους στη Serie A.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είπε να το πάει πιο… επιθετικά σήμερα. Και οι διακυμάνσεις που έφερε αυτή η επιλογή του έκαναν το παιχνίδι της Μίλαν άκρως… διασκεδαστικό για τους ουδέτερους, με τους Ροσονέρι να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή για να επικρατήσουν με 3-2 της Σαμπντόρια και να κατακτήσουν την 4η νίκη τους στη φετινή Serie A.

Ο Κουτρόνε, ο οποίος ξεκίνησε ως παρτενέρ με τον Ιγκουαΐν στην επίθεση, άνοιξε το σκορ μόλις στο 17′ με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Σούσο, ωστόσο η Σαμπντόρια αντέδρασε αξιοθαύμαστα, ανατρέποντας το σκορ μέσα στα επόμενα 14 λεπτά! Πρώτος «χτύπησε» ο Σαπονάρα (21’) με διαγώνιο σουτ και δεύτερος ο Κουαλιαρέλα (31’) με άψογο τελείωμα στην κίνηση.

Ο Ιγκουαΐν ισοφάρισε (2-2) στο 36′ με δυνατό τελείωμα, ενώ ο Σούσο έγραψε με υπέροχο σουτ στο 62′ το τελικό 3-2.

Η ενδεκάδα της Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (78′ Αμπάτε), Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Σούσο, Μπίλια, Κεσιέ, Λασάλτ (90′ Τσαλχάνογλου), Ιγκουαΐν, Κουτρόνε (76′ Καστιγέχο).

Τα αποτελέσματα των σημερινών αναμετρήσεων της Serie A:

Σασουόλο – Μπολόνια 2-2 
Κάλιαρι – Κιέβο 2-1
Σπαλ – Φροζινόνε 2-1
Τζένοα – Ουντινέζε  2-2
Μίλαν – Σαμπντόρια 3-2
21:30 Νάπολι – Ρόμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ