Λάτσιο – Ίντερ 0-3

Λάτσιο – Ίντερ 0-3

Η Ίντερ ήταν καταιγιστική στο Ολίμπικο και επικράτησε της Λάτσιο εύκολα με 3-0, φτάνοντας τις 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Η Ίντερ επέβαλλε τον νόμο της και στη Ρώμη, επικρατώντας της Λάτσιο με 3-0 με τον Μάουρο Ικάρντι να σκοράρει δύο φορές και να οδηγεί τους «νερατζούρι» στην έκτη συνεχόμενη νίκη τους στη Σέριε Α.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι τις τελευταίες εβδομάδες μοιάζει «άτρωτη» και διαλύει τους αντιπάλους της παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού στο Ολίμπικο φάνηκαν οι διαθέσεις των φιλοξενούμενων καθώς πήραν την κατοχή και δεν επέτρεψαν στους «Λατσιάλι» να παίξουν το γνωστό επιθετικό τους ποδόσφαιρο. Στο 9ο μόλις λεπτό ο Ίβαν Πέρισιτς με ωραία ατομική ενέργεια έκανε ένα ωραίο γύρισμα αλλά ο Μάουρο Ικάρντι για λίγο δεν κατάφερε να φτάσει στη μπάλα και να τη στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία. Στο 17′ ο Τσίρο Ιμόμπιλε βγήκε τετ α τετ αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να τον κόψει ο Μιράντα και να χαθεί η μοναδική καλή ευκαιρία της Λάτσιο στο ματς.

Λίγο πριν το ημίωρο, η Ίντερ πήρε κεφάλι στην αναμέτρηση με το γκολ του Ικάρντι. Στο 39ο λεπτό ο Στρακόσια σταμάτησε το σουτ του Βεσίνο, αλλά από το κόρνερ προήρθε το 2-0 των Μιλανέζων με το γκολ του Μπρόζοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο βγήκε πολύ επιθετικά και έψαξε ένα γρήγορο γκολ για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Με το γκολ όμως να μην έρχεται οι «νερατζούρι» βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και κατάφεραν να βρουν και τρίτο γκολ, πάλι με τον Ικάρντι. Το 0-3 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα με την Ίντερ να συνεχίζει τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Ράντου (78′ Μπάστος), Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε, Λούλιτς, Μάρουσιτς, Μπαντέλι (34′ Κατάλντι), Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Καϊσέδο (69′ Χοακίν Κορέα), Ιμόμπιλε.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο (87′ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο (57′ Μπόρχα Βαλέρο), Πολιτάνο (87′ Κεϊτά Μπαλντέ), Πέρισιτς, Ικάρντι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ