Μπολόνια – Αταλάντα 1-2

Μπολόνια – Αταλάντα 1-2

H Αταλάντα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με σκόρερ τους Μαντσίνι και Ζαπάτα στο δεύτερο μέρος, επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Μπολόνια

Μεγάλη νίκη για την Αταλάντα στην έδρα της Μπολόνια και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με τον Εμπαγέ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντινή απόσταση, έπειτα από ασίστ του Σανταντέρ.

Η Μπολόνια ήταν καλύτερη στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί. Η Αταλάντα κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης στο 57ο λεπτό με τον Τζιανλούκα Μαντσίνι να σκοράρει από κοντινή απόσταση.

Η ομάδα του Πιέρο Γκασπερίνι κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 70ο λεπτό, όταν ο Ζαπάτα βρέθηκε στο σωστό σημείο σκοράροντας εξ επαφής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Μεγάλη ευκαιρία για την Μπολόνια στο 81ο λεπτό, με τον Παλάσιο να πιάνει δυνατό σουτ, αλλά να τον σταματάει ο Μπερίσα.\

Στους 9 βαθμούς η Μπολόνια, τρεις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Αταλάντα έφτασε τους 15 και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ