Καρνέζης: «Μεγάλη τιμή η μεταγραφή μου στη Νάπολι»

Καρνέζης: «Μεγάλη τιμή η μεταγραφή μου στη Νάπολι»

Ο Έλληνας τερματοφύλακας χαρακτήρισε ως μεγάλη τιμή τη μεταγραφή του στη Νάπολι, ενώ αποθέωσε τον συμπαίκτη του, Άλεξ Μέρετ.

Ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Νάπολι και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στους παρτενοπέι, τη μέχρι τώρα πορεία τους στο Champions League, αλλά και τον «συνάδελφο» του στην ομάδα, Άλεξ Μέρετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η μεταγραφή μου στη Νάπολι ήταν μια μεγάλη τιμή για μένα και παράλληλα μεγάλη ικανοποίηση. Η Νάπολι είναι μια φοβερή ομάδα και δεν έβλεπα την ώρα να αρχίσω τις προπονήσεις.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι με την Παρί. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει κάτι παραπάνω, καθώς κάναμε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε μια κορυφαία ομάδα και ακόμη και η ισοπαλία είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Είναι ένα όνειρο, αλλά παράλληλα και ρεαλιστικό το να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες με υψηλά μπάτζετ, όπως η Λίβερπουλ που ήταν στον τελικό πέρσι. Δεν είναι εύκολος ο όμιλος. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε.

Ο Μέρετ έχει πολύ ταλέντο και μεγάλη προοπτική. Έχει την τεχνική και τα φυσικά προσόντα να κάνει μια εκπληκτική καριέρα. Ήταν άτυχος, αλλά θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό για να αποδείξει την ποιότητα του.

Είναι καλό το ότι η ομάδα έχει τρεις τερματοφύλακες. Είμαστε όλοι έτοιμοι να βοηθήσουμε. Οποιοσδήποτε και να αγωνιστεί θα παίξει καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ