Μίλαν : Μιλάει με Αντσελότι και Κόντε

Μίλαν : Μιλάει με Αντσελότι και Κόντε

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Μιλάνου εξετάζουν τις περιπτώσεις των δύο Ιταλών τεχνικών για τον πάγκο των «ροσονέρι»

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής της Μίλαν, αντικαθιστώντας τον Βιτσέντσο Μοντέλα, ωστόσο η διοίκηση των «ροσονέρι» είναι σε διαδικασία ανεύρεσης έμπειρου τεχνικού. Ο Γκατούζο φαίνεται είναι προσωρινή λύση για τον πάγκο της ομάδας του Μιλάνου, ειδικά αν κρίνει κάποιος από τα ονόματα που αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Γκαζέτα Ντέλο Σπορ.

Με βάση λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου έχει ως πρώτες επιλογές τον Αντόνιο Κόντε και τον Κάρλο Αντσελότι. Ο πρώτος εργάζεται στην Τσέλσι και δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσει τώρα απ’ τους Λονδρέζους ενώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα στην περίπτωση του Αντσελότι. Ο παλιός άσος της Μίλαν απολύθηκε πριν λίγο καιρό από την Μπάγερν και συζητά προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φυσικά ο πάγκος των «ροσονέρι» δεν αφήνει ασυγκίνητο τον 58χρονο τεχνικό.

Η Γκαζέτα υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως η διοίκηση της Μίλαν έχει κάνει επαφές και με τους δύο Ιταλούς τεχνικούς, χωρίς όμως να έχει ληφθεί απόφαση για τον πάγκο του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ