Γκασπερίνι: «Η Ίντερ θα εκθρονίσει την Γιουβέντους, αλλά όχι από φέτος»

Γκασπερίνι: «Η Ίντερ θα εκθρονίσει την Γιουβέντους, αλλά όχι από φέτος»

Ο προπονητής της Αταλάντα σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι η Ίντερ είναι η ομάδα που θα ρίξει την Γιουβέντους από την κορυφή, αλλά όχι από την φετινή σεζόν.

Ο προπονητής που αναμόρφωσε την Αταλάντα και την οδήγησε δύο φορές στα Ευρωπαϊκά «σαλόνια», Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, παραχώρησε μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ιταλική «Gazzetta dello Sport». O 60χρονος κόουτς μεταξύ άλλων μίλησε για την Γιουβέντους, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί και θα ρίξει τους «μπιανκονέρι» από τον θρόνο, αλλά… η αρχή δεν θα γίνει από το φετινό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκασπερίνι δήλωσε: «Η Σέριε Α έχει φαβορί και αυτό είναι η Γιουβέντους, ιδιαίτερα μετά την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο είναι ένα παράδειγμα προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για το πως αγωνίζεται αλλά και πως συμπεριφέρεται». Στο… ιντριγκαδόρικο κομμάτι που αναφέρεται στην ικανότητα της ομάδας του Μιλάνου να εκθρονίσει την Γιούβε λέει: «Το μέλλον ανήκει στους «νερατζούρι». Η Ίντερ είναι η ομάδα που θα ρίξει την Γιουβέντους από τον θρόνο της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ