Μίλαν: Νυστέρι για Μποναβεντούρα

Μίλαν: Νυστέρι για Μποναβεντούρα

Ο 29χρονος μέσος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό γόνατο.

Τις υπηρεσίες του Τζιακόμο Μποναβεντούρα θα στερηθεί για τους επόμενους μήνες ο Τζενάρο Γκατούζο, καθώς ο Ιταλός μέσος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Ο 29χρονος μέσος προσπάθησε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του με θεραπεία, αλλά δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσε ο ίδιος και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 13 Δεκεμβρίου, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Μίλαν, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ιταλών, ο έμπειρος άσος μετά την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 3-5 μήνες. Η απουσία του δημιουργεί πονοκέφαλο στον Γκατούζο, καθώς ο Μποναβεντούρα ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες της ιταλικής ομάδας. Στο πρώτο μισό της σεζόν ο 29χρονος είχε αγωνιστεί σε 10 παιχνίδι, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 797 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ