Μίλαν : Κοιτάει Λουίς Ενρίκε ενόψει καλοκαιριού

Μίλαν : Κοιτάει Λουίς Ενρίκε ενόψει καλοκαιριού

Στον Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως στρέφει την προσοχή της η Μίλαν, με τους διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο να θεωρούν ιδανικό τον Ισπανό για τον πάγκο της ομάδας τους, ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού.

Μπορεί η Μίλαν να απέλυσε μόλις χθες (27/11) τον Βιντσέντσο Μοντέλα και να κάλυψε το κενό του Ιταλού με τον Τζενάρο Γκατούζο, ήδη όμως έχει αρχίσει να ρίχνει ματιές στην αγορά για την εύρεση του επόμενου προπονητή της.

Ο Γκατούζο υπολογίζεται περισσότερο σαν υπηρεσιακός, με τους διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο να αναζητούν τον προπονητή που θα τους αναλάβει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα τους επαναφέρει σε τροχιά επιτυχών και τροπαίων.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα CalcioMercato.it, ο ιταλικός σύλλογος έχει στοχεύσει ήδη στον Λουίς Ενρίκε, καθώς πολλά υψηλόβαθμα στελέχη είναι λάτρεις της δουλειάς που παρουσίασε ο Ισπανός στην Μπαρτσελόνα.

O Αστουριανός προπονητής έχει δεχθεί κάποιες προτάσεις από συλλόγους της Premier League, τις οποίες όμως αρνήθηκε, καθώς θέλει να ξεκουραστεί από την ψυχοφθόρα τριετία που πέρασε στον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Αντόνιο Κόντε και Κάρλο Αντσελότι είναι δύο ακόμα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της Μίλαν με τους υποψήφιους προπονητές ενόψει της νέας σεζόν, με το δεδομένο να είναι ότι οι «ροσονέρι» θα κινηθούν για τεχνικό πρώτης γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ