Γκατούζο: «Ο Κουτρόνε έχει το δηλητήριο μέσα του»

Γκατούζο: «Ο Κουτρόνε έχει το δηλητήριο μέσα του»

Ο Τζενάρο Γκατούζο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κουτρόνε, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος τον Ιανουάριο αναμένεται να επιστρέψει στη Μίλαν.

Σπουδαία -από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς- νίκη πανηγύρισε χθες η Μίλαν. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League επιβλήθηκε 2-1 της Πάρμα στο Σαν Σίρο, για την 14η αγωνιστική.

Η Πάρμα προηγήθηκε με τον Ινγκλέζε στο 49΄, ωστόσο η αντίδραση των ροσονέρι ήταν γρήγορη, καθώς ο Κουτρόνε ισοφάρισε στο 55′, ενώ ο Κεσιέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, καθώς ευστόχησε σε πέναλτι στο 71ο λεπτό.

Ο τεχνικός των ροσονέρι, Τζενάρο Γκατούζο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κουτρόνε, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος τον Ιανουάριο αναμένεται να επιστρέψει στο Μιλάνο:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ίσως στο πρώτο ημίχρονο υπερβάλλαμε με τις σέντρες αλλά η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει με καρδιά και τεχνική. Ο Κουτρόνε έχει το δηλητήριο μέσα του και ζει για τα γκολ, πρέπει να συνεχίσει έτσι επειδή έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Τριπλέτα με Ιμπραϊμοβιτς και Ιγκουαΐν; Υπάρχει και ο Πακέτα, αυτόν που να τον βάλουμε;» δήλωσε σχετικά στους δημοσιογράφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ