Γιουβέντους – Ίντερ 1-0

Γιουβέντους – Ίντερ 1-0

Με ένα γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς στο 66΄ η Γιουβέντους επικράτησε και της Ίντερ (1-0) και συνέχισε αήττητη την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς στο οποίο ήταν πιο ουσιαστική επιθετικά, η Γιουβέντους επικράτησε εντός έδρας της Ίντερ με 1-0 και συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της στο πρωτάθλημα. Σκόρερ για την Γηραιά Κυρία ο Μάντζουκιτς (66΄), πίεσαν προς στο τέλος οι «νερατζούρι», αλλά ο Τζόρτζιο Κιελίνι «κατέστρεφε» ότι καλό πήγαν να χτίσουν οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ούτε φέτος από ότι φαίνεται θα έχει κάποιο πρόβλημα να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα η Γιουβέντους, καθώς η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χωρίς να ανεβάσει στροφές πανηγύρισε άλλη μια νίκη σε ντέρμπι.

Μπορεί η Ίντερ να μπήκε ελαφρώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς στο 29΄με τον Γκαλιαρντίνι, ο οποίος μέσα από την περιοχή σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς από εκεί και πέρα η συνέχεια ήταν ολοκληρωτικά δοσμένη στους «μπανκονιέροι», οι οποίοι επτά λεπτά αργότερα απείλησαν με το σουτ του Μπεταντκούρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους μπήκε πιο καλά στο αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα στο 55΄, μετά από το λάθος του Μιράντα ο Ντιμπάλα δεν μπόρεσε απο ευνοϊκή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Εν τέλη, η πρωταθλήτρια Ιταλίας βρήκε την λύση στο 66΄ με τον Μάριο Μάντζουκιτς. Σέντρα του Κανσέλο από τα αριστερά και ο Κροάτης επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Χαντάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα η Ίντερ προσπάθησε να φανεί απειλητική αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ο εξαιρετικός Κιελίνι δεν επέτρεπε να βγουν με αξιώσεις μπροστά από τα καρέ του Σέζνι.

Έτσι, η Γιουβέντους άνοιξε την διαφορά της από την Ίντερ στο +14.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κανσέλο, Πιάνιτς (82′ Εμρέ Τσαν), Ματουιντί, Μπετανκούρ, Ντιμπάλα (72′ Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χάντάνοβιτς, Βρσάλικο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα, Γκαλιαρντίνι (70′ Κεϊτά Μπαλντέ), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο (77′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Πολιτάνο (57′ Μπόρχα Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ