Κιέβο – Ίντερ 1-1

Κιέβο – Ίντερ 1-1

Η Κιέβο σόκαρε την Ίντερ ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις υποχρεώνοντας τους «νερατζούρι» σε μία ακόμη γκέλα.

Το όνειρο της Ίντερ για κατάκτηση της Σέριε Α απομακρύνθηκε κι άλλο μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Κιέβο. Οι νερατζούρι κρατούσαν ως τις καθυστερήσεις το 1-0, μετά το γκολ του Ιβάν Πέρισιτς στο 39ο λεπτό, απέναντι στην ουραγό του καμπιονάτο, Κιέβο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Σέρτζιο Πελισιέρ σήκωσε το «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι» στο… πόδι, ισοφαρίζοντας τους Μιλανέζους, που άφησαν πίσω άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς. Ουσιαστικά με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μιλάνου βγαίνει εκτός διεκδίκησης του Σκουντέτο, με την πρωτοπόρο Γιουβέντους να δείχνει ασταμάτητη και τη φετινή σεζόν.

Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Ντεπάολι, Μπάνι, Ροσετίνι, Μπάρμπα, Κιγίνε (46′ Γιαροζίνσκι), Ριγκόνι, Χέτεμαϊ, Τζακερίνι (77′ Μπίρσα), Μετζορίνι (61′ Στεπίνσκι), Πελισιέρ

 Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Σκρίνιαρ, Ντ’ Αμπρόζιο, Ζοάο Μάριο (81′ Μπόρχα Βαλέρο), Μπρόζοβιτς Ναϊνγκολάν (67′ Βιτσίνο), Πολιτάνο (75′ Μαρτίνες), Πέρισιτς, Ικάρντι.


Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Πάρμα-Μπολόνια

Ισόπαλο έληξε και το δεύτερο παιχνίδι που ξεκίνησε την ίδια ώρα, εκείνο στο «Ένιο Ταρντίνι» ανάμεσα στην Πάρμα και την Μπολόνια. Οι δύο αντίπαλοι «κόλλησαν» στο 0-0, που άφησε τους φιλοξενούμενους «ροσομπλού» εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ