Ανανέωσαν με Λάτσιο Στρακόσα και Ιμόμπιλε!

Ανανέωσαν με Λάτσιο Στρακόσα και Ιμόμπιλε!

Η διοίκηση της Λάτσιο είναι ικανοποιημένη από τους Τσίρο Ιμόμπιλε και Θωμά Στρακόσα, με αποτέλεσμα να ανανεώσει πρόωρα μαζί τους τη συνεργασία τους.

Η φετινή Λάτσιο φαίνεται πως μπορεί να πάει ψηλά. Πολύ ψηλά. Άλλωστε το επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα νικώντας μέσα στο Τορίνο τη Γιουβέντους. Δύο από τους μεγάλους της πρωταγωνιστές ήταν οι Τσίρο Ιμόμπιλε και Θωμάς Στρακόσα.

Οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει… φορτσάτοι τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να τους έχουν στο «μπλοκάκι» τους. Η διοίκηση των Ρωμαίων δεν θέλει να τους χάσει για κανένα λόγο, γι’ αυτό και ανανέωσε τη συνεργασία της και με τους δύο.

Τόσο ο Ιταλός φορ, όσο και ο Αλβανός γκολκίπερ υπέγραψαν συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022 με τις φήμες να θέλουν τις ρήτρες τους να είναι πάρα πολύ υψηλές.

Απλά να υπενθυμίσουμε πως ο Ιμόμπιλε επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Λάτσιο το θέρος του 2016, έναντι 9,5 εκατομμυρίων ευρώ και φέτος είναι πρώτος σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει 11 γκολ σε οκτώ αγωνιστικές, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

Από την άλλη ο Στρακόσα ήταν στις ακαδημίες των «λατσιάλι» από το 2012 και ήδη έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ