Ιντερ – Νάπολι 1-0

Ιντερ – Νάπολι 1-0

Ο Αργεντινός επιθετικός των νερατζούρι «χτύπησε» στις καθυστερήσεις, για να χαρίσει μια σπουδαία νίκη στην Ιντερ και παράλληλα να ψαλιδίσει τις όποιες ελπίδες είχε η Νάπολι για τίτλο στο ελάχιστο.

Για μία ακόμη σεζόν η Νάπολι αποδεικνύεται… λίγη στο να ακολουθήσει τη Γυουβέντους ως το τέλος στη μάχη του τίτλου. Με τη Γηραιά Κυρία να έχει φέρει ισοπαλία νωρίτερα σήμερα (26/12) με την Αταλάντα (2-2) οι ναπολιτάνοι γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 1-0 στο Μιλάνο από την Ιντερ για την 18η αγωνιστική.

Ετσι η Γιουβέντους πήγε στους 50 βαθμούς, με τη Νάπολι να μένει στους 41 και να γνωρίζει την 3η φετινή της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Χρυσός σκόρερ των νερατζούρι ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 90+1’. Με εννέα παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς αποβλήθηκαν Κουλιμπαλί και Ινσίνιε στο 81’ και το 90+5’. Ο πρώτος αντίκρισε δύο κίτρινες στην ίδια φάση (η 2η γιατί χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή), ενώ ο δεύτερος αντίκρισε κόκκινη για διαμαρτυρία.

Στον πάγκο για τη Νάπολι έμεινε ο Ορέστης Καρνέζης.

Με τη νίκη αυτή η Ιντερ έφτασε τους 36 βαθμούς και πλησίασε στους 5 την αποψινή αντίπαλό της. Τέλος να αναφέρουμε οτι το σερί της Νάπολι των 10 αήττητων αγώνων έλαβε τέλος. Στα ματς αυτά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε απολογισμό 8 νίκες και 2 ισοπαλίες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ