Μίλαν : Επικό «κράξιμο» από Γκατούζο

Μίλαν : Επικό «κράξιμο» από Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι της «παλιάς σχολής» και το έδειξε με δηλώσεις του , βάζοντας «χέρι» στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών.

Για όσα χρόνια βρισκόταν στα γήπεδα ο Τζενάρο Γκατούζο είχε τη φήμη του σκληρού. Και όχι άδικα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές όπου με κάποιο δυνατό του μαρκάρισμα ή τάκλιν επιβεβαίωνε του λόγου το αληθές.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να του προσάψει κάτι για το πάθος του και για την αγωνιστικότητα που έβγαζε προς τα έξω όσο φορούσε τα εξάταπα. Αυτό προσπαθεί να κάνει και από τη θέση του προπονητή.

Ο «Ρίνο» με δηλώσεις του, όντας τεχνικός της Μίλαν πλέον, υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές της νέας γενιάς έχουν στο μυαλό τους μόνο να βγάζουν selfie και τι θα γράψουν στο Instagram. Κάτι που τον νευριάζει αρκετά!

«Όταν έχανα κάποιο παιχνίδι ήμουν απογοητευμένος. Δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν. Πλέον βλέπω ολοένα και περισσότερους παίκτες να τους νοιάζει περισσότερο να βγάλουν μία selfie και να την ανεβάσουν στο Διαδίκτυο, παρά η απόδοσή τους στα ματς. Αυτό με κάνει να νευριάζω πολύ», τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ