Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Εξετάζουμε την διακοπή του πρωταθλήματος»

Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Εξετάζουμε την διακοπή του πρωταθλήματος»

Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, μετά τον θάνατο οπαδού της Ίντερ στα επεισόδια πριν το ματς των νερατζούρι με τη Νάπολι

Ένας οπαδός της Ίντερ έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια των επεισοδίων πριν την αναμέτρηση των νερατζούρι με τη Νάπολι στο Μιλάνο και τα τραγικά γεγονότα έχουν συγκλονίσει την γειτονική χώρα. Ο πρόεδρος μάλιστα της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει πρόβλημα διατήρησης της τάξης κι αυτό είναι εμφανές. Με ρωτούν αν θα διακόψουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να πω ότι η διακοπή είναι ένα μέτρο που εξετάζουμε. Αυτή την στιγμή πάντως δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση».

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο διευθυντής της αστυνομίας του Μιλάνου τόνισε σε συνέντευξη Τύπου πως θα κλείσει η εξέδρα που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ και πρόσθεσε πως θα απαγορευτεί η μετακίνηση τους στα εκτός έδρας παιχνίδια των νερατζούρι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ