Ο Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας από το Πάρμα – Ρόμα

Ο Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας από το Πάρμα – Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης της Ρόμα με την Πάρμα, στο πλαίσιο της Serie A.

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρόμα με την Πάρμα στο πλαίσιο της Serie A το απόγευμα του Σαββάτου (29/12). Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αντικαταστάθηκε από τον Χουάν Ζεζούς στο 60ο λεπτό του αγώνα των Τζιαλορόσι, δίχως να έχει γίνει ξεκάθαρο το τι είδους ζημιά έχει υποστεί.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι κάποιος μυικός τραυματισμός του 27χρονου, ο οποίος ζήτησε άμεσα αλλαγή όταν αισθάνθηκε τις πρώτες ενοχλήσεις. Προφανώς δεν δύναται να διαπιστωθεί τόσο σύντομα το αν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός δράσης για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα.

Τα επόμενα ματς της Εθνικής Ελλάδας πάντως είναι προγραμματισμένα για τις 23 και 26 Μαρτίου, απέναντι στη Λίχτεσταϊν και Βοσνία αντίστοιχα, και μάλιστα εκτός έδρας για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των προκριματικών του Euro 2020. Τη φετινή σεζόν ο Μανωλάς έχει καταγράψει συνολικά 20 εμφανίσεις και 2 γκολ με τη φανέλα των Ρωμαίων.

Την περασμένη Κυριακή (23/12) to10.gr αποκάλυψε πώς ο Μίνο έπεισε τους Μανωλά και Ευαγγελόπουλο να συνεργαστούν για χάρη της μεταγραφή του, τη στιγμή που οι πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για «σίγουρη» αποχώρηση του παίκτη από τη Ρόμα με ποσό – ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ