Ο Γκατούζο «έστειλε» τον Ιγκουαΐν στην Τσέλσι

Ο Γκατούζο «έστειλε» τον Ιγκουαΐν στην Τσέλσι

Ο Τζενάρο Γκατούζο με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου απέναντι στη Σαμπντόρια, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την επιθυμία του αργεντίνου να μεταγραφεί στην Τσέλσι.

Η Μίλαν επικράτησε της Σαμπντόρια με 2-0 στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Τζενάρο Γκατούζο όμως στη συνέντευξη τύπου είπε κάτι που στενοχώρησε τους φίλους της Μίλαν. Ο Ιταλός προπονητής με δηλώσεις του αποκάλυψε την πρόθεση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν να αποχωρήσει από τους «ροσονέρι» για χάρη της Τσέλσι. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ είπε: «Ο Ιγουαΐν έχει πάρει την απόφασή του. Οταν ένας παίκτης παίρνει αποφάσεις είναι δύσκολο να τον πείσεις να αλλάξει θέση. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της Μίλαν και τον κρατάμε. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας και θέλω να το διατηρήσουμε»

Το ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον Αργεντίνο επιθετικό είναι γνωστό. Μάλιστα οι «μπλε» είχαν κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσουν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τότε όμως ο «πιπίτα» είχε προτιμήσει το Μιλάνο. Η Τσέλσι και ο Μαουρίτσιο Σάρι έχουν σφίξει τον κλοιό και πιέζουν για την απόκτηση του Αργεντίνου διεθνή. Τα Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η μεταγραφή είναι «τελειωμένη» και ότι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουμε και τις ανακοινώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ