Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο κατέστρεψε τα όνειρά μου…»

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο κατέστρεψε τα όνειρά μου…»

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι χαρακτήρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον κορυφαίο του κόσμου ενώ αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης του είχε καταστρέψει τα όνειρα.

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στο BBC. Ο αρχηγός της Γιουβέντους χαρακτήρισε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ο Ιταλός αμυντικός επίσης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο Ρονάλντο ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε καταστρέψει τα όνειρά του. Πιο αναλυτικά ο Κιελίνι είπε:

«Πριν έλθει στη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο μας είχε βάλει πολλά γκολ. Κατέστρεψε τα όνειρά μου στο Κάρντιφ, το Τορίνο και τη Μαδρίτη. Τώρα το Champions League είναι ο στόχος μας, γιατί ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και θα μας δώσει ώθηση.

Η προσωπικότητά του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει απίστευτες ικανότητες. Αρκεί να δεις τη συμπεριφορά του, πώς δουλεύει, πώς ζει την κάθε ημέρα της ζωής του. Είχε περιέργεια να δω πώς είναι εκτός γηπέδου. Η δουλειά του στο γυμναστήριο και η συγκέντρωσή του είναι κάτι που προσπαθώ να πάρω ως παράδειγμα. Με βοηθά να βελτιώνομαι κάθε ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ