Μπενεβέντο – Μίλαν 2-2

Μπενεβέντο – Μίλαν 2-2

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν, καθώς η ομάδα του έγινε η πρώτη που δεν καταφέρνει να κερδίσει την ουραγό Μπενεβέντο, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις του ματς!

Ντεμπούτο με το αριστερό για τον Τζενάρο Γκατούζο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Η Μίλαν παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μπενεβέντο, με την ουραγό του ιταλικού πρωταθλήματος να παίρνει τον πρώτο της βαθμό χάρη σε γκολ του τερματοφύλακά της σις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Τζάκομο Μποναβεντούρα άνοιξε το σκορ στο 38′ με κεφαλιά έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 50′ με σουτ του Πούσκας από το ύψος του πέναλτι και αφού είχε προηγηθεί εντυπωσιακή επέμβαση του Ντοναρούμα.

Ο Νίκολα Κάλινιτς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Ροσονέρι στο 57′, βάζοντας μάλιστα τέλος σε ένα σερί 421 λεπτών χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και όλα έδειχναν ότι η Μίλαν θα έφευγε με το τρίποντο από το Τσίρο Βιγκορίτο.

Στο 95′ όμως ήρθε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ο 26χρονος Αλμπέρτο Μπρινόλι να σκοράρει και να δώσει στην ομάδα του τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Μπενεβέντο: Μπρινιόλι, Λετίτσια, Τζιμσίτι, Κόστα, Ντι Κιάρα (80′ Γκιαφμί), Τσιμπσά, Μεμούσαϊ (80′ Κόντα), Κατάλντι, Ντ’ Αλεσάντρο, Πούσκας, Παριτζίνι (67′ Μπρινόλα)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Μπορίνι (60′ Αμπάτε), Κεσιέ, Μοντολίβο (73′ Μπίλια), Ροντρίγκες, Σουσό (87′ Ζαπάτα), Κάλινιτς, Μποναβεντούρα

Το γκολ του Μποναβεντούρα

https://www.youtube.com/watch?v=8W_80LBSFVw

Το γκολ του Πούσκας

https://www.youtube.com/watch?v=ryKvHC-H9Mc

Το γκολ του Κάλινιτς

https://www.youtube.com/watch?v=gKP6BiKUFgc

Το γκολ του Μπρινόλι

https://www.youtube.com/watch?v=Uon_f-q8nt4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ