Γκατούζο : «Μια μαχαιριά θα ήταν λιγότερο επώδυνη από αυτό το γκολ»

Γκατούζο : «Μια μαχαιριά θα ήταν λιγότερο επώδυνη από αυτό το γκολ»

Ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία της Μίλαν με την Μπενεβέντο, τονίζοντας πως το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ήταν σαν μια μαχαιριά.

Το ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν δεν ήταν το ιδανικότερο, καθώς οι ροσονέρι δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από την Μπενεβέντο στο 95′.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μίλαν, μετά την απόλυση του Βιτσέντζο Μοντέλα, τόνισε πως το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε η ομάδα του λίγο πριν το φινάλε, πόνεσε περισσότερο και από μια μαχαιριά.

«Μπορώ να πω ότι αυτό πόνεσε», είπε ο τεχνικός των ροσονέρι μετά τον τέλος της αναμέτρησης με την Μπενεβέντο και συνέχισε: «Μια μαχαιριά θα ήταν λιγότερο επώδυνη από αυτό το γκολ. Δεν είχα φανταστεί ποτέ μου, ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας θα έβαζε γκολ. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο της Μίλαν, ενός συλλόγου τον οποίο εκπροσωπούσα για πολλά χρόνια. Πίστευα πως τα είχαμε καταφέρει, αλλά κάναμε ένα αφελές λάθος στο τέλος. Αυτό πονάει και τώρα είμαστε εδώ να γλείφουμε τις πληγές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ