Μίλαν : «Δεν κοιμήθηκα μετά το 2-2» είπε ο Γκατούζο

Μίλαν : «Δεν κοιμήθηκα μετά το 2-2» είπε ο Γκατούζο

Απογοητευμένος όσο δεν πάει ήταν ο Τζενάρο Γκατούζο για το εκτός έδρας 2-2 της Μίλαν απέναντι στη Μπενεβέντο στο πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός των Μιλανέζων.

Όλα έδειχναν πως το ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν θα ήταν ιδανικό απέναντι στη Μπενεβέντο. Όμως, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είχε διαφορετικά σχέδια και με το δικό του γκολ «πλήγωσε» τους Ροσονέρι.

Το τελικό 2-2 όχι μόνο δεν άφησε ικανοποιημένο τον «Ρίνο». Αλλά δεν τον άφησε και να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι των Μιλανέζων.

«Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ, λόγω της στεναχώριας που είχα. Όλο το βράδυ το ματς «έπαιζε» μέσα στο κεφάλι μου. Το γεγονός ότι δεχτήκαμε το γκολ στο 95′ έκανε το σκηνικό ακόμη χειρότερο. Μεγάλη πίκρα. Ξέρω πως δεν παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, όμως, είδα τους ποδοσφαιριστές μου να δείχνουν χαρακτήρα.

Ξέρω πως στη συνέχεια μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Αυτή την στιγμή χρειαζόμαστε κάθε παίκτη. Ακόμη και αυτούς που δεν παίζουν, γιατί είναι τραυματίες», τα λόγια του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ