Συζητάει με την Ίντερ ο Μουρίνιο

Συζητάει με την Ίντερ ο Μουρίνιο

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη λόγω της κακής πορείας της Ίντερ, την ώρα που ιταλικά δημοσιεύματα φέρνουν δυνατά στο προσκήνιο τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η κακή (για τα δεδομένα της) πορεία της Ίντερ στο ιταλικό πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται στην 3η θέση και στο -20 από την κορυφή, προβληματίζει έντονα τους Μιλανέζους. Ήρθαν και ο αποκλεισμοί από το Copa Italia και το Champions League (συνεχίζει στο Europa League) και το… γλυκό έδεσε.

Στο πρόσωπο του Λουτσιάνο Σπαλέτι εντοπίζεται ο κύριος ένοχος για την πορεία αυτή και δεν είναι τυχαίο πως η ονοματολογία έχει αρχίσει να φουντώνει στα πέριξ του Σαν Σίρο. Στην αρχή ακούστηκε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ενώ στο «κόλπο» οι Ιταλοί βάζουν τελευταία και έναν παλιό γνώριμο.

Πρόκειται για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την πιο λαμπρή σελίδα στην Ιστορία του συλλόγου, με την κατάκτηση του treble τη σεζόν 2009-2010 και τα ιταλικά Μέσα τον φέρνουν πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο Μιλάνο. Γίνεται λόγος μάλιστα και για συνάντηση του Πορτογάλου τεχνικού – που βρίσκεται στο… ταμείο ανεργίας μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – με τον αθλητικό διευθυντή των νερατζούρι, Μπέπε Μαρότα, προκειμένου να συνεργαστούν οι δύο πλευρές ενόψει της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ