«Ανανεώνει με Ίντερ ο Σκρίνιαρ»

«Ανανεώνει με Ίντερ ο Σκρίνιαρ»

Ο Σλοβάκος αμυντικός έχει συμφωνήσει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ίντερ, όπως αναφέρουν τα ιταλικά media.

Σε συμφωνία φαίνεται πως έχουν καταλήξει Ίντερ και Σκρίνιαρ για την επέκταση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, ο Σλοβάκος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μιλάνο μέχρι το 2023, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Οι ιθύνοντες των «νερατζούρι» έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του 23χρονου στην Ιταλία και όπως αναφέρεται ήταν αποφασισμένοι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο νέο συμβόλαιο δεν θα υπάρχει ρήτρα για τον Σκρίνιαρ, έτσι ώστε οι διοικούντες της Ίντερ να έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες.

Μάλιστα, ήδη, μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για να αποκτήσουν τον διεθνή αμυντικό, με τελευταία την Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η Tuttosport, οι «μπλαουγκράνα» πρόσφεραν ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ράκιτιτς για να εντάξουν τον Σλοβάκο στο δυναμικό τους, πρόταση που τελικά απορρίφθηκε.

Πάντως στην Ίντερ δείχνουν πως δεν είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για την περίπτωσή του και με την επέκταση συμβολαίου θα μπορούν να τον κρατήσουν για αρκετά ακόμη χρόνια στο Μιλάνο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ