Φιορεντίνα – Νάπολι 0-0

Φιορεντίνα – Νάπολι 0-0

Η 9η στη βαθμολογία Φιορεντίνα κατάφερε να κόψει δύο βαθμούς από τη Νάπολι στο Αρτέμιο Φράνκι (0-0) σε ένα ματς... τερματοφυλάκων!

Οι Παρτενοπέι μπήκαν πιο δυνατό στο ματς, παρότι έχασαν τον Ρουί με τραυματισμό στο 6′, και έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ με τον Μέρτενς τον οποίο σταμάτησε ο Λαφόντ  στο 36′ εντυπωσιακά με απόκρουση από το… ένα μέτρο.

Οι Βιόλα είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Κιέζα και Βερετούτ,που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Η Νάπολι μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο κίπερ της Φιορεντίνα φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε διατηρώντας το «0».

Το στείρο 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και η Νάπολι έχασε κι άλλο έδαφος από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. (στο -8 με ένα ματς περισσότερο τώρα)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Μπιράγκι, Πετσέλα, Τσεκερίνι, Χάνκο (57′ Ουγκό), Νταμπό, Ζέρσον (69′ Μιραλάς) (81′ Σιμεόνε), Βερετούτ, Κιέζα, Σιμεόνε, Μουριέλ.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Χισάι, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (6′ Γκουλάμ), Καγιεχόν, Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε (77′ Βέρντι), Μέρτενς (62′ Μίλικ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ