Νάπολι – Τορίνο 0-0

Νάπολι – Τορίνο 0-0

Δεύτερη σερί γκέλα για τους Παρτενοπέι που κόλλησαν στο 0-0 με την Τορίνο (0-0) στο Σαν Πάολο και έμειναν κι άλλο πίσω από την κορυφή της Serie A.

Την Πέμπτη έκανε το καθήκον της σφραγίζοντας την πρόκριση στους «16» του Europa League , ωστόσο το σκουντέτο παραμένει όνειρο απατηλό για την Νάπολι που βλέπει την Γιουβέντους να καλπάζει ανενόχλητη προς τον τίτλο και εκείνη αφήνει βαθμούς κόντρα σε αντιπάλους που δεν θα έπρεπε να της είναι εμπόδιο.

Μετά την ισοπαλία με τη Φιορεντίνα την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντσελότι κόλλησε στο 0-0 με αντίπαλο την Τορίνο μάλιστα αυτή τη φορά στο «σπίτι» της το Σαν Πάολο.

Μετά λοιπόν τη δεύτερη σερί λευκή ισοπαλία οι Παρτενοπέι βρέθηκαν στο -13 από την κορυφή της βαθμολογίας η οποία ανήκει στη Γιουβέντους που δείχνει ασταμάτητη!

Οι γηπεδούχοι ήταν μεν καλύτεροι καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν και κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν «μάτωσαν» τα αντίπαλα δίχτυα κι έτσι συμβιβάστηκαν με το στείρο 0-0! Ο πορτιέρε της Τορίνο Σιρίγκου ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε να επέμβει, ενώ στο 74ο λεπτό ο Ινσίνιε σημάδεψε δοκάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ