Διάδοχος του Αλέγκρι ο Ζιντάν

Διάδοχος του Αλέγκρι ο Ζιντάν

Τον Ζινεντίν Ζιντάν βλέπουν ως διάδοχο του Αλέγκρι τα ιταλικά μέσα, καθώς ο τελευταίος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των «μπιανκονέρι».

Η ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο για τους «16» του Champions League φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, οι ιθύνοντες της «Γηραιάς Κυρίας» είναι έντονα προβληματισμένοι για τη διαχείριση του αγώνα από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και βλέπουν ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Αλέγκρι δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στο Τορίνο, καθώς παρά το γεγονός πως οδηγεί και φέτος την κούρσα του πρωταθλήματος δεν έχει λάβει την καθολική αποδοχή των οπαδών. Πλέον, μετά την ήττα στη Μαδρίτη, η δυσαρέσκεια της κερκίδας για τον Ιταλό μεταφέρθηκε και στη διοίκηση, με τους «μπιανκονέρι» να προετοιμάζουν το έδαφος για την έλευση του διαδόχου του.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη καταλήξει, έχοντας ως πρώτη επιλογή τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος μετά το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει χωρίς δουλειά από το προηγούμενο καλοκαίρι και στη Γιουβέντους θέλουν να του προσφέρουν την ευκαιρία να επιστρέψει στους πάγκους.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 46χρονου συνδέεται με τους «μπιανκονέρι» καθώς τον περασμένο Οκτώβριο, οι Ιταλοί τον ήθελαν να αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα και ακολούθως τη διαχείριση των αποδυτηρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ