Νάπολι και Ίντερ για Ίσκο

Νάπολι και Ίντερ για Ίσκο

Νέοι ιταλικοί «μνηστήρες» κάνουν την εμφάνισή τους για τον Ισπανό, καθώς μετά τη Γιουβέντους στο κόλπο μπήκαν Ίντερ και Νάπολι.

Ο Ίσκο δείχνει φευγάτος από τη Ρεάλ και οι ιταλικές σειρήνες δεν σταματάνε να βαράνε. Μετά τη Γιουβέντους, στο κόλπο για την απόκτηση του Ισπανού έχει μπει πλέον και η Ίντερ με τη Νάπολι.

Όπως αναφέρει η Corriere Della Sera, οι «νερατζούρι» γνωρίζοντας πως η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι το καλοκαίρι, σκέφτονται να ζητήσουν τον Ίσκο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Αντίθετα, το μεγάλο όπλο της Νάπολι για να πείσει τον μεσοεπιθετικό να μεταβεί στον ιταλικό Νότο είναι ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Καρλέτο υπήρξε προπονητής του Ίσκο από την κοινή τους θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως φαίνεται ο 59χρονος θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ισπανό και στην Ιταλία.

Όπως και να έχει, το καλοκαίρι αναμένεται θερμό για την περίπτωση του 26χρονου, ο οποίος σε περίπτωση που δει τον Σαντιάγκο Σολάρι να συνεχίζει στον πάγκο της Ρεάλ, τότε είναι παραπάνω από πιθανό να ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ