Τορίνο – Κίεβο 3-0

Τορίνο – Κίεβο 3-0

Η Τορίνο επικράτησε με 3-0 της Κιέβου, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για τη έξοδο της στην Ευρώπη.

Η Τορίνο έκανε πάρτι στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στην Κιέβο,πετυχαίνοντας τρία τέρματα για το τελικό 3-0 κρατώντας ακέραιες τις ελπίδες για την έξοδο της στην Ευρώπη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Σαλβατόρε Σιρίγου, ο οποίος έγινε record-man κάτω απ’ τα δοκάρια της Τορίνο, ξεπερνώντας τα 517 αγωνιστικά λεπτά δίχως γκολ από τη σεζόν 1976-1977 και τον Λουτσιάνο Καστελίνι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα με αποτέλεσμα το σκορ του ημιχρόνου να είναι το 0-0.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Σιρίγου πραγματοποίησε εξαιρετική διπλή επέμβαση για ν’ αρνηθεί το γκολ στον Τζούρτζεβιτς στη μοναδική χαμένη στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Από εκεί και πέρα η Τορίνο αύξησε την πίεση της και κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό στο 76΄ με τον «κεραυνό» του Μπελότι από τα 25 μέτρα. Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του και η Τορίνο σημείωσε άλλα δυο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τους Ρινκόν και Τζάτζα να είναι οι σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ