Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι όροι του Ικάρντι για να επιστρέψει στην Ίντερ

Ο Αργεντινός έθεσε τους όρους του προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των «νερατζούρι»

Οι όροι του Ικάρντι για να επιστρέψει στην Ίντερ | to10.gr

Ο Μάουρο Ικάρντι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τη διοίκηση της Ίντερ και οι σχέσεις του με το σύλλογο έχουν περάσει από… χίλια κύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελευταίο επεισόδιο στην ιταλική… σαπουνόπερα ήταν η άρνηση του Αργεντινού να συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές της ομάδας, επικαλούμενες τραυματισμό στο γόνατο.

Το ιατρικό επιτελείο των «νερατζούρι», βέβαια, είχε άλλη άποψη καθώς σύμφωνα με την γνωμάτευση, ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έκανε ένα βήμα πίσω στις απαιτήσεις του, ώστε να βρει κοινό έδαφος με τον 26χρονο.

Σύμφωνα με την Gazzeta Dello Sport, ο Ικάρντι δέχθηκε να κάτσει στο τραπέζι για να διαπραγματευτεί την επιστροφή του στην ομάδα, όμως έχει θέσει κάποιους ειδικούς όρους.

Πιο αναλυτικά, ο Αργεντινός ζήτησε από τους «νερατζούρι» να αποκαταστήσουν τη ζημιά που έχει υποστεί η φήμη και το όνομα του, αλλά και μια εξήγηση για τον λόγο που του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Με τη σειρά της, η Ίντερ απαιτεί από τον ποδοσφαιριστή να ζητήσει μια συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για τα σκηνικά που έχει προκαλέσει και πλέον μένει να δούμε αν τα αιτήματα των δυο πλευρών θα εκπληρωθούν, προκειμένου να μην υπάρξει οριστικό διαζύγιο.