Γιουβέντους: Δίνει Ντιμπάλα για να αποκτήσει τον Σαλάχ

Γιουβέντους: Δίνει Ντιμπάλα για να αποκτήσει τον Σαλάχ

Η Γιουβέντους είναι πρόθυμη να δώσει ως αντάλλαγμα τον Πάολο Ντιμπάλα για να μπορεί να αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ από την Λίβερπουλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια με την Γιουβέντους να τον έχει βάλει στην μεταγραφική της λίστα. Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει κάνει πρόταση στην Λίβερπουλ έναντι 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα tuttosportweb η υπόθεση αυτή έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς όπως αναφέρεται ο αθλητικός διευθυντής των μπανκονιέρι, Φάμπιο Παρατίτσι, θέλει τον Αιγύπτιο επιθετικό στο Τορίνο.

Παράλληλα, η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της Γιουβέντους έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις ισορροπίες της ομάδας με τον Πάολο Ντιμπάλα να μην έχει βρει χώρο στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, με αποτέλεσμα να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, η Γιουβέντους σχεδιάζει να δώσει στην Λίβερπουλ τον Αργεντινό επιθετικό μαζί με κάποια χρήματα, έτσι ώστε να αποκτήσει τον Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να έχει πετύχει φέτος 20 γκολ σε 41 παιχνίδια με τη φανέλα των «κόκκινων».

Πάντως, η Γηραιά Κυρία έχει και plan B αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Σαλάχ, καθώς στη λίστα του Παράτιτσι υπάρχει ήδη ο Κιέζα της Φιορεντίνα, αλλά και ο Τζανιόλο της Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ