Μάχη Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους για Μανωλά

Μάχη Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους για Μανωλά

Στη λίστα των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους βρίσκεται ο Έλληνας αμυντικός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Έτοιμες να κονταροχτυπηθούν για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά είναι Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Mediaset, οι δυο πλευρές έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Έλληνα διεθνή και το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι πιο θερμό από ποτέ.

Η Ρόμα φαίνεται πως τη φετινή περίοδο δύσκολα θα καταφέρει να τερματίσει στη πρώτη τετράδα και σε περίπτωση που δεν βγει στο Champions League της επόμενης περιόδου, τότε θα αναγκαστεί να προβεί σε πωλήσεις. Ένα από τα ονόματα που θα προσφέρουν πολλαπλά κέρδη στο σύλλογο είναι αυτό του 27χρονου, ο οποίος έχει τραβήξει το βλέμμα των Ρεάλ και Γιουβέντους.

Η χαμηλή του ρήτρα μάλιστα των 36 εκατομμυρίων ευρώ, τον καθιστά ως κατάλληλη επιλογή για τις δυο ομάδες, με τους «μπιανκονέρι» να τον προορίζουν ως διάδοχο ενός εκ των Κιέλινι και Μπονούτσι, ενώ οι Μαδριλένοι τον έχουν ψηλά στις επιλογές τους σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Βαράν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ