Οπαδοί Ίντερ: «Η συμπεριφορά του Ικάρντι δεν είναι υποφερτή πλέον»

Οπαδοί Ίντερ: «Η συμπεριφορά του Ικάρντι δεν είναι υποφερτή πλέον»

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Σπαλέτι πως ο Ικάρντι επιστρέφει, οι οπαδοί της Ίντερ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν την αποχώρηση του Αργεντίνου.

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Λουτσιάνο Σπαλέτι, πως ο Μάουρο Ικάρντι θα ξεκινήσει κανονικά στον αυριανό (3/4) αγώνα με τη Τζένοα, ήρθε μια ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς των της Ίντερ.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο που εξέδωσαν αναφέρουν πως η συμπεριφορά του Αργεντίνου δεν είναι υποφερτή πια, ενώ καλούν τη διοίκηση της ομάδας λάβει άμεσα μέτρα και να απομακρύνει τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών της Ίντερ:

«Μετά από ένα εσωτερικό meeting όλα τα γκρουπ της Curva Nord αποφασίσαμε ότι η συμπεριφορά του 9αριού των νερατζούρι δεν είναι υποφερτή πλέον.

Ο Ικάρντι απέδειξε ότι δεν διαθέτει τον κατάλληλο χαρακτήρα όχι μόνο να φορά το περιβραχιόνιο αλλά και να διατηρεί τα αποδυτήρια ενωμένα. Με αυτή την ανακοίνωση καλούμε την Ίντερ να πάρει τα απαραίτητα μέτρα γρήγορα και να τον απομακρύνει από το ρόστερ.

Για εμάς η αξία της ομάδας είναι πάνω από προσωπικότητες και όσους θέλουν να τραβούν πάνω τους τα φώτα των ΜΜΕ. Η θέση μας είναι ότι ο Ικάρντι δεν μπορεί να αποτελεί πλέον μέρος της Ίντερ και από εδώ και πέρα θα του συμπεριφερόμαστε ανάλογα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ