Μίλαν – Ουντινέζε 1-1

Μίλαν – Ουντινέζε 1-1

Η Μίλαν σκόνταψε μέσα στο Σαν Σίρο μένοντας στο 1-1 με αντίπαλο την Ουντινέζε και χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση της Serie A.

Η Μίλαν φιλοξένησε την Ουντινέζε στο Σαν Σίρο για την 30η αγωνιστική της Serie A, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Μίλαν για να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν και η  Ουντινέζε για να απομακρυνθεί όσο γίνεται από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης υπήρχαν μόνο οι ροσονέρι. Και αν οι Πακετά (22’) και Κουτρόνε (25’) αστόχησαν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ο Κριστόφ Πιόντεκ έλυσε τον Γόρδιο Δεσμό και σκόραρε με διπλή προσπάθεια για το 1-0 των γηπεδούχων στο 44’.

Στο δεύτερο μέρος και με τους Ντοναρούμα (12’) και Πακετά (41’) να έχουν γίνει αλλαγή λόγω τραυματισμών, η Μίλαν έπαθε… καθίζηση μη μπορώντας να φτιάξει φάσεις για κάποιο δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη. Αντί αυτού, οι Ζεμπρέτε στη μοναδική σοβαρή ευκαιρία που έφτιαξαν πέτυχαν γκολ μετά από ασίστ του Φοφανά και τελείωμα του Λασάνια, κλέβοντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μίλαν.

Η ομάδα του Γκατούζο πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 52 βαθμούς (30 ματς), έναν λιγότερο από την 3η Ίντερ (53β-29 ματς) και τέσσερις περισσότερους από τη Λάτσιο που έχει μεν 48, αλλά και δύο ματς λιγότερα από τους Μιλανέζους, με τη μάχη για μια θέση στο Chammpions League να μαίνεται, 8 στροφές πριν από το τέλος.

https://streamable.com/p5fnp

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ