Κάλιαρι – Γιουβέντους 0-2

Κάλιαρι – Γιουβέντους 0-2

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με τον Μόιζε να σκοράρει για 4η φορά στα τελευταία τέσσρα ματς , η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Κάλιαρι επικρατώντας με 2-0 και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Την πλήρη κυριαρχία της εντός των ιταλικών τειχών, επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία της Κάλιαρι με 2-0 μέσα στη Σαρδηνία και πλέον περιμένουν απλά, πότε θα κλειδώσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Το σκορ για τους πρωταθλητές Ιταλίας άνοιξε ο Μπονούτσι στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερναρντέσκι, πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Κράνιο για το 1-0.

Η Κάλιαρι είχε τις ευκαιρίες της προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο όχι μόνο δεν το έπραξε, αντιθέτως δέχτηκε και 2ο. Στο 85′ το παιδί-θαύμα της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, Μόιζε Κιν, εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Μπετανκούρ και σκόραρε για το 2-0, πετυχαίνοντας έτσι το 4ο τέρμα του στα τελευταία τέσσερα ματς με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας».

Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε τους 81 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +18(!) από την 2η Νάπολι. Από την άλλη η Κάλιαρι παρέμεινε στην 13η θέση με 33 βαθμούς, στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ