Ιντερ – Αταλάντα 0-0

Ιντερ – Αταλάντα 0-0

Ιντερ και Αταλάντα «κόλλησαν» στο 0-0, κι έτσι οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον ισόβαθμοι με την 4η της βαθμολογίας Μίλαν!

Η Γιουβέντους με «χρυσό» σκόρερ τον Μόιζε Κιν επιβλήθηκε της Μίλαν το βράδυ του Σαββάτου (06/04) κι η Αταλάντα είχε τη δυνατότητα να ανέβει στην 4η θέση, αφήνοντας πίσω της τους Ροσονέρι.

Εν τέλει, με το 0-0 κόντρα στην Ίντερ, τους έφτασε στη βαθμολογία και αναμένεται μεγάλη μάχη μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να βρει κάτοχο το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League. Οι Νερατζούρι παραμένουν στην 3η θέση, ενώ στο κόλπο της Ευρώπης παραμένει και η Ρόμα που βρίσκεται στο -1 από την 4η θέση.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, Ιντερ και Αταλάντα δεν είχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά αμφίρροπο από την αρχή ως το τελικό σφύριγμα.

Οι Μιλανέζοι έχασαν με τραυματισμό τον Μπρόζοβιτς από νωρίς και ήταν πιο απειλητικοί χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Οι Μπεργκαμάσκι στην επανάληψη, είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Γκόμες προ κενής εστίας, αλλά ούτε κι αυτοί βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα του Χαντάνοβιτς, με το στείρο 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Γκαλιαρντίνι (66′ Μπόρχα Βαλέρο), Μπρόζοβιτς (23′ Ναϊνγκολάν), Βεσίνο, Πολιτάνο (77′ Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι, Πέρισιτς.

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Μαντσίνι, Τζιμσίτι, Παλομίνο (62′ Μαζιέλο), Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Καστάν, Πάσαλιτς (74′ Μπάροου), Γκόμες, Ιλιτσιτς (82′ Πεσίνα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ