«Αποχωρεί από την Ίντερ ο Ικάρντι»

«Αποχωρεί από την Ίντερ ο Ικάρντι»

Την απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ίντερ έχει πάρει ο Μάουρι Ικάρντι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Μάουρο Ικάρντι επέστρεψε στις προπονήσεις της Ίντερ μετά από… αποχή δυο μηνών και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στην επιστροφή του κόντρα στη Τζένοα, όμως το κλίμα με τον Αργεντινό επιθετικό παραμένει ιδιαίτερα δυσάρεστο.

Οι οπαδοί της ομάδας τόνισαν από την πρώτη στιγμή πως ο Ικάρντι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στον σύλλογο, ενώ και η διοίκηση των «νερατζούρι» παραμένει απόμακρη από τον 27χρονο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα AS, όλα αυτά τον έχουν ωθήσει στην απόφαση να μην συνεχίσει στο Μιλάνο και αναμένεται να καταθέσει αίτημα μεταγραφής για να αποχωρήσει προσεχές καλοκαίρι.

Το τελευταίο διάστημα, τα ονόματα των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους έχουν ακουστεί έντονα για την περίπτωση του Αργεντινού, με τους δυο συλλόγους να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις του… σίριαλ με την Ίντερ,

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, αν κάποια από τις δυο αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του, τότε είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να τον κάνει δικό της ακόμα και με 60 εκατομμύρια ευρώ, παρά τη ρήτρα των 110 εκατ. που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ